Mitt liv i ord och bilder....



måndag 7 juni 2010

Grattis...


Sverige (i efterskott)! Som sagt, igår var det ju Sveriges Nationaldag och givetsvis gick vår familj ner till Hasselfors torg och firade med tårta, ballonger och flaggor=) Som tur var så kom även familjen Hellman Jinnestrand dit också så Nellie hade någon att busa runt med;) Småtjejerna sprang runt med deras ballonger, gungade i lekparken och mumsade tårta med oss föräldrar i gräset. Även Elton fick smaka lite av den goda tårtan, det gillade han!
När vi kom hem gick pappa och lillan ner till sjön och badade, Elton låg och sov gott i vagnen ute och mamma passade på att fika nybakad rabarberpaj med Eva på trappen=) Nellie somnade tidigt igår; helt slut efter en massa skojiga upplevelser med Eva i Degerfors=)
Så var det måndag igen och dagis för lillan, så glad när hon får åka och leka med alla kompisarna. Mamma fick däremot åka hem och ta hand om tvätt och städ i vanlig ordning=/ Efter dagis åkte vi hem till tjejerna Hellman, Nellie & Tilla var ute och lekte nästan hela tiden och Elton & Svea sov så gott vilket gjorde att vi mammor kunde sitta och fika ifred, snacka skit och planera en Lisebergsresa på min födelsedag!!=) Skoj! Efter att tjejerna busat av sig ute kom de in och ville vila, så de la sig i sängen en stund och kollade på Bamse, så sött när de låg där bredvid varandra med gosedjur och tutte i munnen. När vi åkte hem gav de varandra puss på munnen och kram - vilka bästisar!=)
Imorgon ska jag jobba hela dagen, som kontaktperson. Lillan ska vara på dagis och Elton hos sin moster Sofia=)

1 kommentar:

Ågrena gård sa...

Tilla frågade om vi skulle åka till er efter bara 10min dom är ju bara så goa våra små.. Och jäklar vad vi ska fira din födelsedag!!!