Mitt liv i ord och bilder....



torsdag 23 juni 2011

Regnet bara öser ner!!


Fy vilket skitväder det är...blir galen av att bara sitta inne - barnen klättrar snart på väggarna och jag likaså. Som tur är båda pigga nu; lillan har inte spytt sen i förrgår och ingen annan har blivit smittad heller - kanske inte var maginfluensa ändå? Eltons prickar torkar en efter en så på måndag borde han ju kunna gå till dagis utan att smitta=)
Har lagt fram ett megastort ritpapper på köksbordet med vaxduk under så nu sitter båda och kladdar och ritar allt vad de kan;)
Igår var vi ute nästan hela dagen, så skönt väder! Nellie cyklade på sin cykel och Elton körde runt på sin trampbil - helt underbart=) spännande var det också att kolla på när snickarna bankade och sågade en massa också, nu har de kommit en bra bit på väg=)

På kvällen åkte jag iväg på ljusparty hemma hos Elin, oj vad mycket fint det fanns=) Det bjöds också på supergott fika - jordgubb- och marängtårta bland annat...!
Magnus tog med sig våra små ner till sjön och åt kvällsmat, mysigt!

1 kommentar:

Helen sa...

Hej Hanna!
Vad skönt att barnen mår bättre! Hoppas verkligen att ni får en riktigt skön midsommarhelg! Vad fint erat hus blir, föresten. Vi ses på jobbet nästa vecka, kram Helen.