Mitt liv i ord och bilder....



söndag 24 april 2011

GLAD PÅSK!!


Hade nog den bästa Påskaftonen någonsin igår - allt var verkligen bara sådär perfekt som man vill att det ska vara.
Som vanligt blev vi väckta av våra små tidigt på morgonen, de var ju överlyckliga över att Sofia och Pekka var här=) Ca sju på morgonen fick lillan syn på något som satt i vårt påskträd i trädgården - PÅSKÄGG!!! Oj oj, det var bara att springa ut och hämta - hennes kommentar var: "herregud...ett till mig och ett till Pekka!" (vi var dock tvungna att förklara att det ena var till Elton). Himla tur att Påskharen hittade hit i år igen;)
Som varje år innan målade vi ägg till frukost och de blev kanonfina och goda. Efter frukost var det dags för Nellie och Elton att gå Påskkärring och Påskgubbe=) Har nog aldrig skådat mer söta påskbarn!!=) Det gick jättebra att gå runt och vi fick med oss en massa godis hem; lillan var kanonnöjd men Elton såg mest förvånad ut över att gott han fick av alla...=)
Väl hemma igen blev det en massa bus hemma i trädgården varvat med solning och fika på altan, så himla himla skönt! Medans Elton sov lunch gick Magnus och Pekka ner till sjön med lillan, där fick hon doppa fötterna i sjön men det var tydligen för kallt för att bada;) Jag och Sofia passade på att börja med all påskmat i lugn och ro och fick även trevligt sällskap av Eva.
Påskmaten avnjöts ute på vår soliga altan i underbart sällskap, kanonmysigt och gott!! Efter maten tog vi oss en kall öl och solade, kändes verkligen som sommar=)
Nellie och Elton fick påskägg efter påskägg och till slut hade 6 st var!!! De fick även en massa fina påskpresenter av Elin som kom hit och fikade en stund=)
På kvällen när barnen somnat kom Dagge hit med lite folk och vi spelade gitarr och hade så trevligt=) När allt var som roligast vaknade lillan och spydde=( Trodde först att det var för allt godis som hon ätit men sen fortsatte det och maginfluensa är ett faktum=( Tycker så synd om henne... Hon piggnade i alla fall till en stund så då passade vi på att kolla på när Pekka sköt en massa påskraketer och smällare=)
Sen var det bara att "köra iväg" alla gäster och ta hand om min sjuka tjej. Blev inte alltför mycket sömn inatt men lillan vaknade i alla fall tidigt så det var bara att häva sig upp.
Magnus, Sofia och Pekka kom hem vi halv fyra inatt så de lär väl inte komma upp än på ett tag. Så vi sitter här i soffan och myser.. Hoppas innerligt att vi andra klarar oss, vill verkligen inte ha mer sjukdomar nu!!!
Hade verkligen en kanondag igår, synd att den skulle sluta så tråkigt för min Prinsessa=(

Inga kommentarer: