Mitt liv i ord och bilder....



lördag 25 december 2010

God Jul!!


Så var den magiska julen äntligen här och nu är den snart över!! Känns som att den bara svischade förbi...lite sorgligt faktiskt.
Uppesittarkvällen var supermysig och rolig även fast ingen av oss vann något=) Vi var ju ett stort gäng som var samlat här och vi la oss inte förrän seeent (lite orutinerat, men ibland är det värt det om man har kul).
Julaftonsmorgonen började tidigt med både förväntansfulla barn och vuxna=) Som vanligt hade vi vår traditionella grötfrukost med mandel i och detta år var det JAG som fick mandeln!!! Och den som får mandeln - ska ju få gifta sig=)=) Hihi, drömma kan man ju!
Sen knackade det på dörren och självaste Jultomten kom in!!! Vilken lycka...speciellt för lillan som var så glad=) Hon fick till och med beröm av tomten för att hon gett bort alla sina tuttar till honom=) Barnen fick så många och fina julklappar av sina nära och kära!! Vi vuxna fick också en hel del bra grejer=)

På eftermiddagen åt vi underbart god julmat och mumsade tills vi knappt kunde andas, precis så som det ska vara;)

Vi har haft besök här hela tiden över jul och nu på kvällen körde jag hem min mamma så nu är det bara "vi" hemma... Känns nästan lite tomt men ändå skönt.
Imorgon kommer Therese och Kim hit med sin lilla söta Cornelia, ska bli kul att få umgås med dem lite=)



1 kommentar:

tanten sa...

Syns på bilden att din sambo är berädd på det värsta, eller bästa!:) Din mandel:)