Mitt liv i ord och bilder....



söndag 5 december 2010

Andra Advent=)


Utegranen kom upp igår, min man är såå otroligt duktig=) Fint blev det också!!
I år var vi sena ut med paket-kalendern, så barnen fick öppna de första klapparna idag...gissa om de var supernöjda!!!
Idag åkte jag och mina små och hälsade på Pernilla och hennes små, det var lika mysigt och trevligt som vanligt=) Alla barnen lekte bra och vi mammor kunde sitta och prata lite ifred (några minuter i alla fall)... Vi blev bjudna på adventsfika, mycket uppskattat av oss gottegrisar;) Nellie och Elias lekte Emil i Lönneberga, och lillan blev så nöjd när hon fick låna Elias Emil-kläder.
Elton och Thure "lekte" också med varandra...eller rättare sagt; Elton tog Thures napp och Thure blev ledsen och Elton gav tillbaka nappen och Thure blev glad!=) Passade även på att gosa en liten stund med lilla Inez i knät, blev allt liite bäbis-sugen...
Vi fick också låna med oss en tomte-dräkt till Elton som han ska ha på lucian. Han är såå söt i den, min lille Tomte-pojk=)
Efter vårt besök i Slätte styrde vi Toyan mot Borasjön för att hälsa på Pekka en liten stund - Nellie var TVUNGEN att lämna paket till sin gudfar som hon gjort=) Eftersom att gudmor icke var hemma fick vi ta en liten sväng till Linda där hon var och bakade lussebullar - Sofia skulle ju också få paket av lillan=)
Vi kom hem till ett välstädat hem och nylagad mat, helt underbart!! Mannen har skött sig idag;)
Nu ska tvätten hängas, sen Hanna duschas och sen Hanna sövas.
Ha det gött gott folk!!

1 kommentar:

tanten sa...

Ja det har mannen gjort! Som alltid:) Tur att du har en händig sambo! Och så snäll! Skönt för dig att få duscha och sova sen:)Love you!<3<3