Mitt liv i ord och bilder....



tisdag 20 juli 2010

Äventyrslandet!!


Åååh vilken lyckad dag vi har haft=) Alla barnen har varit supernöjda och glada och vi vuxna också! Det fanns något för alla åldrar där och inte var det så dyrt heller.
Barnen provade på det mesta som man kunde göra och tyckte att allt var så skoj=) Först klättrade de runt i ett stort piratskepp som låg i en liten minisjö - där kunde man också gå på stockar som satt i vattnet, rutschkanor fanns det också gott om!



Det fanns också en större sjö där man kunde låna flottar och båtar, det tyckte barnen var superkul!!
Sen fanns det även en "Medeltida" stad med en massa olika aktiviteter - Dewin provade på både pilbågsskytte och yxkastning och Emilia ponnyridning=) Nellie vågade inte rida på någon häst...hon blev jätterädd!

De stora barnen provade också på att hoppa ner i en stor hö-hög från en stor "lada", först vågade de knappt men sen slängde de sig ut i höet. De provade också en giljotin men tyckte att det var hemskt att det fanns sånt förr...
Det fanns också elbilar som de åkte runt på, Elton fick titta på men han var lika nöjd för det;)


Men det mest roliga som barnen tyckte var nog ändå det stora "hopp-landet" med en massa hoppborgar där de kunde hoppa och studsa runt i=) De hade så kul och skrattade hela tiden. Till och med lille Elton fick vara med och krypa runt lite inne i hoppborgen, det tyckte han var så skoj!!=) Barnen var alldeles svettiga när de väl var klara med allt hoppande.




Emilia hann också med att vaska guld, något som hon var så duktig på så att hon fick ta med sig både guld och en medeltida guldpeng med sig hem=)
I slutet var Nellie, Dewin och Emilia med på skattjakt där de grävde fram mynt och blev belönade med fina pärlhalsband=)
Förutom en massa skojiga aktiviteter och äventyr fanns det också ett mini-zoo med lite djur som man kunde kolla och klappa på=)
På hemvägen stannade vi på McDonalds och barnen åt som hästar, de var väl helt utsvultna efter allt bus!!! När vi kom hem gick vi ner till sjön och tog oss ett kvällsdopp=) Var så fint nere vid sjön idag!
Nu sover de gott i sina sängar - nöjda med dagen. Jag ska nog göra detsamma=)

Inga kommentarer: