Mitt liv i ord och bilder....



söndag 17 oktober 2010

Förskottskalas=)


Idag har vi firat vår lille Elton lite i förskott=) Dewin och Emilia ville ju såklart också få fira honom innan de åker hem och så fick det bli! Så vi har satt upp ballonger och serpentiner i kökslampan ovanför bordet, slagit in paket och gjort glasstårta=) Eva var också här och hjälpte till och firade vår lille Prinskorv=)
Av Dewin fick Elton en grön traktor som han gjort själv i träslöjden och av Emilia fick han ett halsband som hon pärlat=)
Elton blev också grattad av hela familjen Gabrielsson, oj vad mycket fint och bra han fick - tusen tack! Självklart så sjöng vi för honom när det var dags för fikat, han såg mest fundersam ut...haha...undrade väl var det var frågan om? Men han var så nöjd när han både fick fika på bulle och glass MUMS!!!

Det var tur att de kom hit så att lillan fick en lekkompis; hon och Wilma leker jättebra tillsammans (haha, förutom när de slåss om saker). De målade så fina teckningar och sen hjälpte de Elton att öppna sina paket=)
Nellie fick även hålla lille Kelvin, vilken lycka!!=) Hon riktigt njöt när hon satt med honom i sin famn...men blev lite fundersam över att han faktiskt har legat i Maddes mage, hihi.
Sen var det dags att lämna de stora barnen, Nellie ville inte att de skulle åka så hon blev lite ledsen=( Men blev gladade när jag sa att vi skulle åka och handla ingredienser till Eltons tårta imorgon.
Sövde Nellie ikväll och sjöng en massa sånger för henne, slutade med att jag somnade själv så Magnus fick komma in och väcka liv i mig... Nu har jag städat undan, tvättat och diskat...ska bara slå in lite paket och sen är det läggdags.
Imorgon är det Eltons första dag på dagis och dagisfotografering för dem båda. Ska både ta syskonkort och enskilt kort på dem=) Sen ska vi hem och bara mysa, och gratta vår 1-åring=) Skönt att ha en hel dag ledigt extra=)

Inga kommentarer: