Mitt liv i ord och bilder....



fredag 28 maj 2010

Underbara fredag!


Bästa fredagen på lääänge=) Är så himla nöjd med denna dag.
Började dagen med morgonkaffe & tidning med Eva för att sedan köra iväg de två stora barnen till skola och dagis. Tog med mig de två minsta till Örebro för att hälsa på mina bästa Therese och Cornelia=) Och oj vilken underbar dag vi hade det=) När vi kom så fikade vi på deras altan i solskenet; Nellie och Cornelia mumsade på varsin isglass och var såå nöjda! Sen bestämde vi mammor oss för att ta med oss våra små till en lekpark, Nellie var helt överlycklig med en ny lekpark och hon och Cornelia hade det så roligt med gungor i olika skepnader, rutschbana, karusell, sandlåda och klätterställning=)
Jag och lillan passade också på att gunga i en stor korg-gunga tillsammans, det var skoj!!! Elton fick mest sitta i sin vagn och titta på medans tjejerna busade runt, men fick till slut komma ner i sandlådan och gräva lite han med...mycket sand blev det i hans lilla mun, hihi;)
Efter en stunds lekande började det kurra i våra magar och vi gick tillbaka till Therese, hon bjöd på vääärldens godaste kycklinggratäng (måste ha receptet!!) och både jag och Nellie mumsade i oss en varsin stor portion. Efter ytterligare en kopp kaffe var det dags för hemfärd och vi åkte och hämtade de stora barnen. Men innan vi åkte hem lyxade vi till det med en varsin glass och barnen fick också såpbubblor. När vi kom hem blåstes det blåsbubblor i högan sky i det härliga sommarvädret och vi började planera in för kvällens "Maskerad-fredagsmys" =) Efter kvällsmiddagen var den ett faktum: Vår tokiga familj klädde ut oss och dansade till hög musik, stor som liten hade väldigt skoj!
Dewin var utklädd till militär, Emilia till discoprinsessa, pappa var mamma och Nellie och mamma var kattunge och kattmamma - Elton fick "bara" vara Elton=)
Barnen var så nöjda med maskeraden; Dewin var så cool i sina militärkläder och vattenpistoler och Nellie var sååå söt som kattunge, men mest nöjd var nog den stora tjejen som tyckte att hon var så snygg, och det var hon...woaw! ;)
Nu avslutar mamma och pappa kvällen med ett varsitt glas vin, kan livet bli bättre?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken mysig familj ni är! =)
Vi kan kanske ta en promenad någon kväll?
Hoppas du får en bra helg.
Kram Helen