Mitt liv i ord och bilder....



söndag 16 maj 2010

Kanonhelg!


Åååååh vilken bra helg jag haft, är supernöjd=) Både familjekvalité och vänskapskvalité i mängder och massor!
Jag och Magnus spenderade lördagsförmiddagen i Vretstorp där vi kollade på när Dewin spelade fotbollscup, det var hans första matcher och jag tycker att han var riktigt duktig för att vara nybörjare=) Ska bli kul att se hur han utvecklar sig, han tycker ju att det är jätteroligt och det är ju ett gott tecken!! Medans vi var på fotboll hade vår Eva hand om Elton, Nellie och Emilia - de var på Mopedens Dag här i Hasselfors och hade det såå skoj! Alla barnen + Eva var så nöjda när vi kom hem, de avslutade dagen med att gå ner till sjön och då passade Emilia på att ta sitt första dopp! Herregud, vilken tokunge - men nöjd var hon i alla fall.
Nellie passade också på att ta sitt första dopp fast i VATTENPÖLEN utanför vårt hus...och lika nöjd var hon...hon riktigt låg i vattenpölen och njöt!
Lördagen avslutades med trevligt sällskap av Emelie, Johan & Filip=) Vi drack lite vin och öl och Magnus bjöd på gitarrspel och sång! Hade så roligt, jag och Emelie sjöng några gamla godingar från förr och pratade gamla minnen, hahaha!
Idag fick vi besök av Herr och Fru Larsson, mycket trevligt. Vi kollade på kort från bröllopet och på bröllopsfilmen - lovely! Sen tog Magnus och Kristofer med sig de två stora barnen och fiskade, mycket uppskattat av barnen. Jag och Tiina tog med oss de minsta till 2 lekparker; Tiina passade på att gunga gungbräda och gunga=) Nellie var så nöjd när hon fick leka av sig och Elton låg och sov så gott i sin vagn.
Sen lämnade vi de stora barnen hos deras mamma och åkte hem till Sofia och Pekka till deras nya hus, så fint de hade det! Nellie hittade en egen liten "snicker-boa" och täljde sina egna trägubbar, och valde sedan att fasta med sitt lilla huvud i en skål (märks väl att hon älskar Emil i Lönneberga)!
På vägen hem köpte vi med oss kebabtallrik, såå gott! Innan läggdags för de små fick Elton bada i diskhon i köket, oj vad han plaskade och tyckte att det var skoj=)
Nu blir det mys i soffan och sen är det läggdags för oss stora, nattikram!!

1 kommentar:

Ågrena gård sa...

oj vad stor Elton blir nu när han sitter.. Det går aldeles för fort