Mitt liv i ord och bilder....



måndag 4 juli 2011

Välkommen Märta!


Igår blev jag "låtsas-moster" till en liten Märta=) En liten söt mops som jag redan är ljuvligt förälskad i! Idag hade vi turen som fick träffa henne också; Emilia, Elton och Nellie tyckte att det var så mysigt att få gosa med henne och busa litegranna.

Lillan har varit piggare idag som tur är och på förmiddagen medans Elton sov middag passade jag på att baka hallonmuffins med båda tjejerna - de blev kanongoda men Emilia och Nellie gillade nog smeten bäst;)

På eftermiddagskanten kändes det som att vi alla klättrade på väggarna och vi bestämde oss för att gå ut på en liten promenad och köpa lite kulglass, mycket uppskattat. Gick vägen förbi hos Viola också och där blev vi bjudna på lite fika också innan det var dags att gå hem igen.
Nu på kvällskvisten körde vi hem Emilia, känns tomt...har haft en så mysig dag idag tillsammans. Kommer att bli ensamt att sova själv på soffan, för där sov vi båda inatt=)

2 kommentarer:

Emmas Andra Bullar sa...

Vilken supersöting!
Och vilka sömntutor i soffan ;-)
Skönt att lillan mår bättre! Risken är väl stor att kopporna kommer hit också, duggade ju tätt på Tallbacken sista veckan Annie gick där...
Hoppas vi ses något Hanna, Annie saknar dig!
Kram Emma

Hanna sa...

Ja det hoppas jag också Emma! Kommer sakna er alla något oerhört, måste pallra mig bort till din lillstuga nu när jag har semester=) Kram