Mitt liv i ord och bilder....



lördag 9 juli 2011

Målarväder!


Igår var jag och Magnus uppe sent, fick besök av Eva och pappa på kvällen så det blev att vi satt uppe sent sent och filosoferade om livet... Så imorse tog jag och Magnus sovmorgon, dock INTE barnen... Vi vaknade av att Nellie klippte av sig sitt hår!!!! Som tur är var det inte supermycket och det mesta går att rätta till.
Idag har vi verkligen haft supertur med vädret!=) Perfekt väder att måla i, färgen torkar jättesnabbt så att vi slipper hålla på och vänta i evigheter. Vi hade en himla tur med barnvakt också - Nellie den lyckosten fick följa med morfar och Eva med båten ut på sjön=) Och medans lillan var iväg sov Elton middag så då kunde jag och Magnus måla massor, så nu är vi helt klara med vindskivorna och har redan påbörjat väggpanelen=) Känns så skönt att vi hunnit så mycket idag!!

Nellie hämtade vi nu på kvällen, hon hade fått bada, åka båt och hälsa på Viola så hon var så himla nöjd med sin dag också=) Tur att vi har så många bra människor omkring oss som hjälper till och ger oss så bra energi!!


Inga kommentarer: