Mitt liv i ord och bilder....



onsdag 27 juli 2011

Gränna=)


Idag åkte jag, Magnus, Nellie, Elton och Dewin till sommarfina Gränna=) På vägen dit stannade vi till vid en rastplats som hade en liten lekpark där barnen kunde få busa av sig litegranna medans jag och min man tog en kopp kaffe=)
Dagen har verkligen varit superduperbra och vuxna som små har varit på toppenhumör hela tiden!!
När vi kom fram till det otroligt vackra Gränna (hade verkligen glömt hur vackert det faktiskt är där) gick vi direkt och kollade på när de bakade polkagrisar, hur häftigt som helst att kika på, kollade på två olika ställen och köpte med oss massor massor med polkagrisar i olika smaker och former=)

Sen strosade vi runt i alla gränder och njöt av det varma vädret innan vi gick till en supermysig restaurang och åt lunch, så gott!
Efter det åkte vi med båten över till Visingsö, alla tre barnen tyckte att det var så skoj att åka båt och utsikten var helt magisk med den spegelblanka sjön och de vackra vidderna runt omkring. När vi väl kommit i land gick vi och kollade på de gamla slottsruinerna; Nellie och Dewin tyckte att det var så spännande!!
Sen gick vi vidare till ett Lekland där barnen fick prova på en massa skojigt, bland annat åka fyrhjuling, åka karusell och båt och hoppa hoppborg - gissa om de små var nöjda.

Vi avslutade Visingsö och Gränna med en varsin stor mjukglass nere vid hamnen innan vi till slut åkte hem=) Dewin och Nellie somnade efter bara några minuter men Elton den busen orkade hålla sig vaken hela vägen hem till vårt älskade Lövlunda;)











Inga kommentarer: