Mitt liv i ord och bilder....



tisdag 26 juli 2011

Norgefrämmat=)


Idag vinkade vi hejdå till Peter och Ann-Christin som varit här och hälsat på, vi har haft det så mysigt även om de inte var här så länge...
De kom i alla fall sent i söndags kväll (nästan direkt från 2 v i Turkiet), Nellie hade väntat så länge på dem men orkade inte hålla sig vaken till sena kl 23. Men på morgonen var hon snabb med att väcka dem och ge dem ett varsitt paket på sängen: två fina pärlarmband som hon gjort själv=) Sen blev det en massa bus hela förmiddagen tillsammans med P och A, barnen var så glada att ha dem här! De fick också en varsin tröja som P och A köpt med sig från Turkiet=) Sen blev Nellie sminkad av Ann-Christin och hon blev så fin och nöjd...tur att A kom så hon fick bli lite sminkad när hennes mamma är så tråkig och aldrig låter henne sminka sig;)
På eftermiddagen tog vi en sväng in till Örebro och shoppade litegranna på Marieberg, jag hittade faktiskt en superbra bikini på Triumph till min stora glädje! Har nog inte haft en bra bikini på 10 år...så nu ska här badas, bara det blir fint väder;) Vi blev även bjudna på kinamat och mjukglass när vi var där - mysigt=)

När vi kom hem följde jag och Ann-Christin med Nellie och Elton på en liten cykeltur; Elton fick låna Nellies gamla prinsess-trehjuling och Nellie cyklade själv på sin nya...riktigt duktig har hon blivit! Magnus och Peter stannade kvar hemma och körde med den nya radiostyrda helikoptern som Peter köpte...;)
På kvällen grillade vi här hemma och överaskade Peter med en liten present och sång eftersom att han snart fyller 45 år!
Gårdagen var så himla mysig så det kändes extra tråkigt när de åkte idag, hoppas de kommer snart igen och att vi snart kan komma och hälsa på dem!!!
Idag på eftermiddagen kom Emilia och Dewin, har saknat dem!!! Alla syskonen busar för fullt här hemma och kan inte slita sig från varandra=) Imorgon ska Emilia följa med hennes farmor till Ullared så då passar jag och Magnus på att ta med oss de andra tre till Gränna på en liten dagsutflykt = mys=)
Ska försöka övertala Emilia om att hon ska följa med mig ut på en kvällspromenad...hoppas!

Inga kommentarer: