Mitt liv i ord och bilder....



söndag 24 juli 2011

Skoj!


Gårdagen var minst sagt väldigt stressig, som vanligt tror både jag och Magnus att vi ska hinna med så mycket mer än vad vi i själva verket gör...men dagen blev himla lyckad ändå!
På eftermiddagen åkte vi till Hallsbergs hembygdsgård och grattade Magnus moster som har fyllt 50 år=) Nellie och Elton hade så roligt tillsammans med sina kusiner och andra barn, en massa bus blev det! Vi fick också jättegott att äta och det var trevligt att få umgås med Magnus släkt.
Sen åkte vi och lämnade våra små till pappa och Eva; barnen skulle få sova över där medans vi skulle ut på galej på Hasselfors Wärdshus.
Vi hade lite förfest här hemma med Emelie, Johan, Bosse och Terttu - mycket trevligt!=) Sen gick vi bort och lyssnade på när Dagge och Micke sjöng och spelade... Hann även med en liten efterfest hemma hos Håkan innan vi till slut gick hem. En lyckad kväll men det hade nog varit trevligast om vi stannat kvar här hemma och umgåtts, får bli en annan gång;)
Idag har vi bara varit hemma med barnen, så skönt=) Elton har somnat nu men Nellie är fortfarande vaken...tror att hon vill vara vaken när bästa Peter och Ann-Christin kommer från Norge!!! Ska bli så kul att ha dem här i några dagar, har saknat dem massor!

Inga kommentarer: