Mitt liv i ord och bilder....



söndag 1 maj 2011

Valborg=)


Sköna Maj välkommen!!=)
Hade en superduperbra dag igår, Dewin och Emilia kom tidigt på förmiddagen och vi grattade vår stora tjej. Hon blev så glad för alla presenter som hon fick, allt blev lyckat=) Sen lekte alla fyra barnen ute i det varma vädret medans jag och Magnus förberedde det sista inför kalaset.
Även kalaset blev superlyckat; Emilia fick så många fina presenter som hon blev så glad över. Hon fick också en kanonfin och god tårta med en massa smink på!

På kvällen gick vi till kyrkan och lyssnade på Anuska-kören, de var kanonbra - Nellie tyckte att det var så kul att höra hennes fröknar sjunga så fint. Efter det var det dags för det traditionella fackeltåget till Majbrasan - Emilia, Dewin och Nellie fick hålla i en varsin fackla, så duktiga (även om jag var helnervös att de skulle sätta eld på varandra).


Nere vid Majbrasan åt vi korv och drack dricka, Dewin och Emilia lekte med sina kompisar medans jag och Magnus stod med våra små och kollade på den stora elden. Nellie träffade även kompisen Wilma och de busade runt en stund=) Kan erkänna att det blev väldigt kallt att stå där men det var det värt för fyrverkeriet var så himla fint!! Det bästa fyrverkeri vi sett=) Nellie tyckte att det var så spännande och kul att titta på=)
Vi kom hem sent och alla fyra barnen somnade bums, trötta men så nöjda med hela dagen=) Vi vuxna fick till och med sovmorgon idag - ingen vaknade innan kl 8!!!=) Jag fick dock liite längre sovmorgon, ända till kl 9 och kom upp till ett uppdukat frukostbord och alla sängar var färdigbäddade = LYX!
Nu på förmiddagen har vi mumsat jordgubbar med vaniljglass, det smakar sommar det=)
I eftermiddag kommer Tiina och hälsar på, ska bli trevligt deluxe=)
Tjingeling!!

Inga kommentarer: