Mitt liv i ord och bilder....



fredag 25 mars 2011

Öroninflammation, Våffeldag & Fredagsmys


Efter ytterligare ett besök på vårdcentralen kunde man idag konstatera att min lille Prinskorv har öroninflammation=( Kanske just därför som han haft så himla hög feber hela veckan?!! Konstigt bara att man inte kunnat se det tidigare... Så nu har han i alla fall fått penicillin och vi hoppas så att det ska hjälpa och att han ska bli frisk nu.
Efter läkarbesöket hämtade vi lillskruttan på dagis och hon var glad som en solstråle, var nog skönt att få komma iväg och leka litegranna=)
Elton blev så himla glad när Nellie kom hem, de lekte en lång stund och hade så roligt.
Idag bestämde Nellie att vi skulle äta våfflor till kvällsmat och det passade ju himla bra eftersom att det är våffeldagen idag. Till våfflorna hade vi hallonsylt, grädde och vaniljglass - hur gott som helst!
Elton somnade riktigt tidigt ikväll så då passade jag och Nellie på att ha lite fredagsmys för oss själva=) Magnus var ju iväg och repade inför morgondagen så då fick vi lite egentid=) Lillan orkade hålla sig vaken tills pappa kom hem och sen somnade hon så gott hon också.
Nu kollar vi på Let´s Dance finalen och lär väl somna i soffan som vanligt, kan vara bra att lägga sig i tid för imorgon blir det fest på Hasselfors Wärdshus och partymusik med min egna lilla Rockstar!!

Inga kommentarer: