Mitt liv i ord och bilder....



lördag 12 mars 2011

Mello Pello!


Tro det eller ej - men vi, liksom resten av Sverige sitter kollar på Melodifestivalen=) Tycker faktiskt att det är många bra låtar, vet inte vem jag håller på...
Idag har vi haft en mycket lugn dag här hemma i Lövlunda. På förmiddagen var vi ute i det sköna solskenet och bara njöt av den härliga solen... Lillan satt och solade en stund på vår altan och mumsade på choklad och drack saft medans jag skottade undan ytterligare lite snö (skadar ju inte att hjälpa våren på traven lite).
Sen tog vi en tur till Bowlingen i Laxå och införskaffade oss dagens lördagsgodis, så himla gott! Tog en extratur i skogarna och fick se en liten flock med rådjur - spännande för barnen=)
Hann även med en snabbfika hemma hos pappa innan vi åkte hem igen. Kvällsmat och kvällsbad och sen var båda barnen så trötta att de somnade som två stockar pang bom.
Passar på att mumsa lite extra smågodis och njuta av lugnet för att sedan (säkerligen) somna i soffan bredvid min älskling=)

1 kommentar:

Tanten sa...

Men! Vi ser ju rådjur ofta så det var väl ingen större upplevelse?;););) Hihi:) Det är du Engvall som missar dem!;) Du kör för fort;)