Mitt liv i ord och bilder....



lördag 25 september 2010

Astrid Lindgrens Värld =)


Sitter nu i vår mysiga campingstuga och myser med tända ljus, gott att äta och en varsin öl efter en toppenbra dag på Astrid Lindgrens värld=) Kan livet bli bättre?=)
Åkte tidigt imorse och efter några stopp på vägen med frukostpaus och kissepaus var vi framme i Vimmerby strax innan 12=) Checkade in i vår söta stuga och begav oss till Astrid Lindgrens värld!
Gissa om Nellie blev helt överlycklig när hon fick träffa alla sina favoriter - Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga m.fl. Vi har kollat på Pippi-teater och kikat runt i Villa Villerkulla, besökt Mattis-borgen, Kajsa Kavats hus, Lotta på Bråkmakargatan, Madickens Junibacken, Törnrosdalen & Körsbärsdalen mm. mm.

Men det mest skojiga och mest populära var nog i alla fall Emils Katthult=) Där fick lillan prata med både Emils pappa, mamma, drängen Alfred, pigan Lina, lilla Ida och busiga Emil=) Oj vad hon spärrade upp ögonen när Emils pappa jagade in Emil i snickerboa!!! I nästan en hel timme följde hon efter familjen Svensson i Katthult och iakttog allt de gjorde - till och med griseknoen fick hon klappa!!

Vi hann även med att äta en god lunch, fika och shoppa - vädret har också varit toppen, som sommar...och vi alla har bara gått runt i kortärmat - kan det bli mer lyckat!!?=)
Imorgon ska vi dit en sväng igen innan vi beger oss hem till vårt älskade Lövlunda=)

1 kommentar:

tanten sa...

Nej livet kan inte bli mycket bättre! Så jävla underbart!!!!!:) Tack för allt!!<3<3<3<3<3<3