Mitt liv i ord och bilder....



måndag 1 augusti 2011

Underbarast!


Vilken kanondag vi haft idag allesammans=)
Gick upp tidigt imorse och sjöng för Dewin och gav han en massa paket på sängen, han blev så glad!=) Mest nöjd blev han för sitt stora fotbollsmål som han nu övar att skjuta mål i för fulla muggar;)
På förmiddagen begav vi oss iväg till stranden, ett nytt ställe som vi aldrig varit på förrut. Oj vilket toppenställe!! Hur långgrunt som helst så det var perfekt att ha med sig barnen dit, till och med lille Elton kunde gå hur långt som helst ut i vattnet och bada=) Det var riktigt varmt i vattnet också, till och med kräsna jag kunde bada och simma en lång stund - dock var man tvungen att gå ut en bra bit för att kunna simma... Alla fyra barnen var helnöjda hela tiden och ville knappt gå upp ur vattnet;) Men lite fika fick de allt i sig och lite sandlek hann vi också med.
När vi kom hem hade vi lite kalas för Dewin med glasstårta och en massa annat gott, hans farmor, morfar, gammelfarmor och kusin var också här och grattade honom=)

Nu på kvällen har vi grillat här hemma, såå gott - både vi vuxna och barnen åt som hästar (man blir hungrig av att ligga vid stranden en hel dag).
Imorgon ska vi lämna de stora barnen hos deras mamma och sen åker vi till vår "hemliga" strand igen!!=) Vi får sällskap av Therese, Kim och Cornelia också - kommer att bli såå himla mysigt!
Tjingeling!!!

Inga kommentarer: