Mitt liv i ord och bilder....



måndag 23 juli 2012

Kolmårdens Djurpark

I fredags överaskade jag och Magnus våra fyra barn med en resa till Kolmårdens Djurpark!=) Så lyckat och så roligt för både stora och små=) Det fanns saker för alla åldrar där, inte lätt att hitta på saker som ska passa för alla men nu blev det verkligen så himla bra! Vi var till Bamses Värld och Elton var helt överlycklig att få se Bamse och Lille Skutt (dock orkade vi inte stå typ 1 timme i kö för att få en Bamsekram). Vi åkte Bamses tekoppar också, det var snurrigt och skojigt!=)
Vi kollade på en underbar delfin-show - helt otroligt att de kan få delfinerna att göra så fina konster! Känns mäktigt att se så stora djur hoppa upp i luften som om de vore små aborrar!! Alla barnen tyckte att det var såå bra och klappade i händerna hela tiden; Emilia, Dewin och Nellie satt längst fram och blev nerskvättna av vatten;)
Vi passade också på att åka linband-safari högt uppe i luften (jag som är höjdrädd!!) och lägre ner på marken bland björnar, lejon, giraffer mm. Har aldrig varit med om att alla suttit så stilla så länge, det var väldigt spännande=)
Det fanns också lite karuseller som vi åkte; Delfinexpressen som var en berg och dalbana, den kunde alla barnen åka=) Nellie tyckte att det var så kul och åkte nästan 10 gånger!!! Dewin och Emilia åkte även Sjörövarskeppet!! Innan vi åkte hem fick alla barnen såklart köpa med sig en varsin souvenir: Emilia valde en giraff, Dewin en knubbsäl, Nellie en elefant och Elton en apa=) Kan verkligen rekomendera alla att åka till Kolmårdens Djurpark!!

Inga kommentarer: